Het is momenteel een uitstekende tijd om een Euonymus haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Verzending planten

Plantvriendelijk

Wij leveren onze Euonymus Japonicus planten op een snelle en veilige manier met eigen transport. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de planten netjes en heel bij u aankomen. De ‘Green Spire’ planten worden vers uit onze kwekerij gehaald en direct bij u afgeleverd.

Planten tot 30 cm hoogte  
Green Spire’s van dit formaat worden in kistjes gelegd en op die wijze verzonden. Plaatst u een bestelling op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag of maandag? Dan leveren wij de planten op woensdag af. Plaatst u op dinsdag of woensdag een bestelling, zorgen wij ervoor dat u vrijdag de planten in huis heeft. Heeft u voorkeur voor een specifieke dag of week? Geef het gerust aan in de bestelnotities.

Planten groter dan 30 cm
Kiest u voor Green Spire’s die groter zijn dan 30 cm? Dan wordt dit met ons eigen vervoer bij u afgeleverd. Na bestelling hoort u z.s.m. op welke dag we bij u langskomen. 

Met onze 3 maanden groeigarantie garanderen wij een schitterende haag!

Klantbeoordeling 9.4

Bestelling zelf afhalen

Haalt u liever zelf uw Euonymus Japonicus ‘Green Spire’ planten op? Dit is mogelijk! Tijdens het online bestellen kunt u kiezen voor ‘Afhalen’. Bij de notities kunt u zelf aangeven wanneer u ze graag wilt komen ophalen. Dan zorgen wij ervoor dat er verse planten voor u klaar staan!