Het is momenteel een uitstekende tijd om een Euonymus haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Ja, de hoogte van de Euonymus Japonicus ‘Green Spire’ is gemeten van boven de kluit/pot. In de gecommuniceerde hoogte is de kluit/pot dus niet meegenomen.

Planten tot 40 cm hoogte leveren wij standaard op woensdag en vrijdag af. Bestelt u op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag of maandag? Dan leveren wij de Green Spire planten op woensdag af. Plaatst u een bestelling op dinsdag of woensdag, bezorgen wij op vrijdag.

Betreft het Green Spire’s groter dan 40 cm en/of de bolvormen? Dan nemen wij deze mee met ons eigen vervoer en hoort u z.s.m. van ons wanneer we langskomen. 

Heeft u voorkeur voor een dag dat de Euonymus Japonicus wordt afgeleverd? Neem gerust contact met ons op of laat het in de bestelnotitie weten, dan bekijken wij de mogelijkheden. Wilt u de planten in het weekend in de grond zetten, geef dan aan dat u ze graag op vrijdag wilt ontvangen.

Bij een bestelling in Nederland voor Green Spire planten tot 40 cm hoog, zijn de verzendkosten €9,75. Bij een order naar België is dit €17,96.

Betreffen het Green Spire planten groter dan 40 cm en/of de bolvormen? Dan bedragen de verzendkosten €44,50 in Nederland en €99,95 voor zendingen naar België.

Vanaf een orderwaarde van €495,- leveren wij gratis in Nederland!

U hoeft niet per se thuis te zijn wanneer de Euonymus Japonicus planten worden afgeleverd. Indien mogelijk kunnen wij de planten ook op de oprit plaatsen. Tijdens het bestellen kunt u ook bij het notitieveld aangeven waar de planten neergezet mogen worden, indien er op moment van levering niemand thuis zal zijn.

Ja, u kunt de planten bij ons af komen halen in de kwekerij. Het is hierbij wel van belang dat u van te voren de bestelling heeft geplaatst via de webshop. Daarna nemen wij contact met u op om een ophaalmoment af te spreken (u kunt dit ook aangeven bij de bestelnotitie), zorgen wij ervoor dat er verse planten voor u klaar staan.

Ja, wij leveren regelmatig planten af in België! De verzendkosten hiervoor bedragen €19,95.

Op onze Euonymus Japonicus ‘Green Spire’ planten geven wij een groeigarantie van drie maanden. Wat hierbij wel van belang is, is dat de planten binnen 24 uur na ontvangst zijn aangeplant. Ook moet de grond goed geschikt zijn gemaakt en dienen de planten de eerste periode voldoende water te hebben gehad. 

Heeft u onverhoopt een plant die slecht is aangeslagen? Stuur gerust een aantal foto’s ervan en verdere informatie over het proces van aanplanten etc. naar info@euonymusjaponicus.nl en dan wordt het opgelost!

Wij kweken de Euonymus Japonicus planten in pot, wat inhoudt dat u ze het gehele jaar door kunt aanplanten. Wel is ons advies om bij vorst, of vlak voor een periode van vorst, even te wachten met aanplanten.