Het is momenteel een uitstekende tijd om een Euonymus haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Over de kwekerij

Over ons

In onze kwekerij voeren we al ruim 60 jaar met veel passie en plezier ons vak uit. Wij hebben ons de afgelopen jaren met name gespecialiseerd in het kweken van hagen die het hele jaar door groen blijven en diverse soorten sierheesters. Dankzij onze kennis en ervaring, koopt u altijd planten van de hoogste kwaliteit in onze kwekerij. Onze groenblijvende hagen zorgen bijvoorbeeld zelfs in de koude wintermaanden voor voldoende beschutting en privacy.

In onze kwekerij kunt u gedurende het hele jaar terecht voor een Euonymus Japonicus in verschillende hoogtes. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u bij ons voor elke haag of border de perfecte plant.

Hectare grond om op te kweken
2
Jaar ervaring
+ 25
Van de klanten beveelt ons aan
75 %

Daarom kiest u voor de Green Spire

De Euonymus Japonicus Green Spire is een mooie en sterke plant die zeer geschikt is voor het creëren van een volle en groene haag. De Euonymus Japonicus is winterhard en groeit op bijna alle grondsoorten. U kunt de Euonymus Japonicus zowel op een plek in de zon als in de schaduw planten.

De Euonymus Japonicus heeft een bijzondere, opgaande groei en is voorzien van kleine, gekartelde en langwerpige blaadjes met een donkergroene kleur. Dit alles zorgt er voor dat de haag een echte eyecatcher vormt in uw tuin of erfafscheiding. Doordat de Euonymus Japonicus winterhard is, geniet u gegarandeerd het hele jaar door van een groene haag (en privacy en beschutting).

Wilt u meer weten over het aanplanten en verzorgen van de Euonymus Japonicus? Of heeft u vragen over de levering, service en onze aanplantgarantie? Neem dan contact op met onze kwekerij!

Groepsbeplanting Euonymus japonicus Green Spire