Het is momenteel een uitstekende tijd om een Euonymus haag aan te planten. Bestel snel online!

Search
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Water geven Euonymus japonicus Green Spire

water-geven-euonymus-japonicus-green-spire

De Euonymus Japonicus Green Spire is een prachtige haagplant dankzij zijn lichtgekartelde, langwerpige bladeren en smalle groeivorm. Om deze unieke uitstraling te behouden, is het wel van belang dat u genoeg water geeft.

Hoe vaak water geven?

Op moment dat u de Euonymus Japonicus haag heeft aangeplant, is het goed om de haagplanten direct goed water te geven. Ook in de periode daarna is het voorzien van water belangrijk voor de haag, gemiddeld een paar keer per week. Is het heel warm weer en zijn de planten nog niet goed geworteld omdat ze nog niet zo lang in de grond staan? Kies er dan voor om dagelijks water te geven, bij voorkeur aan het begin van de ochtend. Zorg ervoor dat u de grond bij het aanplanten van de haag goed losmaakt, zodat het water naderhand bij alle wortels terecht kan komen. Om de Euonymus Japonicus Green Spire direct van de juiste voedingsstoffen te voorzien, is ons advies om aanplantgrond te gebruiken bij het in de grond zetten van de planten. Optioneel kunt u in het voorjaar organische meststoffen gebruiken, echter is dit niet per se nodig. 

Hoe water geven?

Er zijn verschillende manieren waarop u de Euonymus Japonicus haag kunt bewateren. Zo kan dit traditioneel met de gieter. Dit is een effectieve manier om water te geven, ook omdat u zodoende goed in de gaten kunt houden hoeveel water u per stuk geeft. Mocht er ruimte voor zijn in de tuin, dan is een druppelsysteem de beste optie. Hierdoor krijgen de haagplanten precies de juiste hoeveelheid water. Ook heeft u er geen omkijken meer naar, omdat u alleen maar tweewekelijks de kraan open hoeft te zetten en niet meer heen en weer hoeft te lopen met de gieter.

Facebook
Twitter
Pinterest

Euonymus Japonicus Kwekerij

Wij leveren topkwaliteit Euonymus Japonicus planten. Direct uit eigen kwekerij, voor de laagste prijs. Gegarandeerd een mooie, volle haag.