Het is momenteel een uitstekende tijd om een Euonymus haag aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Is de Euonymus japonicus Green Spire winterhard?

Euonymus japonicus bladeren van dichtbij

De Euonymus japonicus Green Spire is een populaire, groenblijvende plant die zowel geschikt is voor een haag, als groepsbeplanting. Met zijn lichtgekartelde blaadjes en opvallend smalle, opgaande groeiwijze heeft u een unieke plant in uw tuin. Maar is de Euonymus japonicus Green Spire ook goed winterhard? 

Euonymus japonicus Green Spire zeer winterhard

Ja, de Euonymus japonicus Green Spire is goed winterhard. De plant verliest niet zijn bladeren en blijft dus het gehele jaar groen. Bij hele strenge winters met een gevoelstemperatuur van -15° of meer, kunt u er optioneel voor kiezen om de Green Spire af te dekken met een vliesdoek of noppenfolie e.d. Indien u de Euonymus japonicus te laat heeft gesnoeid, in het najaar, dan kan er na de vorst wel taksterfte optreden. Dit is geen probleem. U kunt de plant na de kou terugsnoeien, bemesten met organische mest en vervolgens groeit de Euonymus japonicus Green Spire weer uit met nieuwe uitlopers. 

Wanneer de Green Spire aanplanten? 

Dat de Euonymus japonicus Green Spire goed tegen vorst kan, staat vast. Het is echter raadzaam om deze plant niet in de grond te zetten wanneer het vriest of binnenkort gaat vriezen. Verder kunt u de potgekweekte planten het gehele jaar door aanplanten

Euonymus japonicus Green Spire kopen

Wij zijn met onze Euonymus japonicus kwekerij gespecialiseerd in het kweken van de Green Spire. Deze frisgroene planten leveren wij vers voor een scherpe prijs bij u thuis af. Met onze groeigarantie van 3 maanden krijgt u gegarandeerd een schitterende haag of groepsbeplanting in uw tuin!

Facebook
Twitter
Pinterest

Euonymus Japonicus Kwekerij

Wij leveren topkwaliteit Euonymus Japonicus planten. Direct uit eigen kwekerij, voor de laagste prijs. Gegarandeerd een mooie, volle haag.